Meteen naar de inhoud

Restaurants

Coordinates of this location not found

Nr.

Restaurant

01

02

03

04

05

06

07

08

Onze aanbevelingen

Onze favorieten

Ons wordt vaak gevraagd waar we in Brugge eten. Wel, af en toe zouden we naar Tom’s Diner gaan. Heerlijke tapas, traditionele en gewaagde gerechten. We gaan ook heel graag naar Jilles Burger, heerlijke hamburgers met bijbehorende biertjes.

01

Tom's Diner

02

Jilles Burger

Kleine maar lekkere keuken

Als u met een grote groep bent en langzaam gegaarde ribbetjes wilt eten in een variatie van lekkere sauzen (chocolade, bier, pikant, barbecue), dan bent u bij Ribs n Beer aan het juiste adres. ’t Nieuw Walnutje ligt recht tegenover de brouwerij De Halve Maan, een erg leuke buurt in Brugge. Er is altijd de beste sfeer en ze hebben de beste mosselen!

03

Ribs n Beer

04

Nieuw Walnutje

De Republiek is een groot en hip gebouw vlak naast een onafhankelijke bioscoop. Er is een grote tuin die geschikt is voor kinderen om te spelen. Altijd twee veganistische gerechten op het menu. Van alle Italiaanse restaurants prezen onze gasten Sale & Pepe het meest.

05

De Republiek

06

Sale & Pepe

Gastronomisch

Suit up! Heeft u iets te vieren en wilt u dat combineren met een gastronomisch diner? Petite Aneth ligt net buiten het centrum maar is een bezoek meer dan waard. Ook Den Heerd mag in dit lijstje niet ontbreken. Voortreffelijke gerechten.

07

Petite Aneth

08

Den Heerd

Visit Bruges

Ben je op zoek naar meer restaurants in Brugge? De knop hieronder brengt u naar de website van Visit Brugge waar ze een overzicht geven van alle restaurants.