Ga naar de inhoud

+32 472 63 63 59

info@ddk.be

Twijnstraat 17, 8000 Bruges

info@ddk.be

Restaurants

Onze aanbevelingen

Tom's Diner

Ons wordt vaak gevraagd waar we in Brugge eten. Wel, af en toe gaan we naar Tom’s Diner. Heerlijke tapas, traditionele en gewaagde gerechten.

De eigenaar heet toevallig ook Tom. Dit is niet mijn restaurant waarvoor ik reclame wil maken 🙂

't Nieuw Walnutje

’t Nieuw Walnutje ligt recht tegenover de brouwerij De Halve Maan, een erg leuke buurt in Brugge. Er heerst altijd de beste sfeer en ze hebben de lekkerste mosselen!

Resto NOUS

Resto NOUS

Dit restaurant is een echte aanwinst voor Brugge. Gerechten om je vingers bij af te likken en zeer aangename mensen. Het is ook heel centraal gelegen!

Diligence

Om de hoek, elke avond open (Ma-zo 18:00-0:00). Lokale gerechten met veel verschillende bieren in een gezellige omgeving.

diligence
brasserie surplace

Brasserie Surplace

Hier kun je typische lokale gerechten bestellen. Erg populair onder de plaatselijke bevolking. Wij vinden de paling superlekker.

Seafoodbar Belge

Bij Seafoodbar Belge kun je de heerlijkste vis en fruits de mer eten. Zeer vriendelijke mensen en recht tegenover de Belforttoren.

Seafoodbar Belge

Jilles Beer & Burgers

We gaan ook heel graag naar Jilles Beer & Burgers, heerlijke burgers met bijpassende bieren.

Ribs n Beer

Als je met een grote groep bent en langzaam gegaarde ribbetjes wilt eten in een verscheidenheid aan smakelijke sauzen (chocolade, bier, pittig, barbecue), dan is Ribs n Beer de plek waar je moet zijn.

De Republiek

De Republiek is een groot en hip gebouw vlak naast een onafhankelijke bioscoop. Er is een grote tuin die geschikt is voor kinderen om te spelen. Altijd twee veganistische gerechten op het menu.

Cambrinus

Cambrinus ligt vlakbij, tussen De Drie Koningen en de Markt. Ze serveren lokale gerechten en er is een enorme bierselectie.

cambrinus

Den Heerd

Ben je op zoek naar een gastronomisch restaurant? Den Heerd is de place to be. In de zomer kun je zelfs vertoeven in een prachtige binnentuin

Sale & Pepe

Van alle Italiaanse restaurants prezen onze gasten Sale & Pepe het meest. Vlakbij de Grote Markt.

bistro zwart huis

Bistro Zwart Huis

Een erg gezellige sfeer in een imposant gebouw. Vooral als je van jazz en blues houdt, en natuurlijk van heerlijk eten.

Visit Bruges

Ben je op zoek naar meer restaurants in Brugge? De knop hieronder brengt u naar de website van Visit Brugge waar ze een overzicht geven van alle restaurants.