Meteen naar de inhoud
BETALINGEN

Annuleringsvoorwaarden

Wanneer u een reservering maakt, krijgt u altijd 1 optie om te annuleren: de STANDAARD-formule.

Let op: Dit geldt alleen voor directe reserveringen via deze website. Voor reserveringen via OTA's (Online Travel Agencies) gelden de regels van de OTA.

STANDAARD

 • 60 dagen en meer vóór het inchecken

  Annulering is kosteloos. De volledige huur wordt kwijtgescholden.

 • Tussen 60 dagen en 14 dagen vóór het inchecken

  50% van het totale huurbedrag is verschuldigd. Dit bedrag is al op de 60ste dag voor aankomst van uw creditcard afgeschreven. Het resterende bedrag wordt kwijtgescholden. U ontvangt een bevestiging van uw annulering (reisverzekering).

 • De laatste 14 dagen vóór het inchecken

  Een annulering tot 14 dagen voor de mogelijke check-in tijd van de reservering (13:00). Er zijn al twee aanbetalingen verricht. 50% van het totale huurbedrag op de 60ste dag vóór inchecken en 50% van het totale huurbedrag 14 dagen vóór inchecken. U ontvangt een bevestiging van uw annulering (reisverzekering).

BETALINGEN

Veelgestelde vragen

1. Word ik op de hoogte gehouden van een betaling?

Wanneer u een appartement reserveert, zal onze PMS automatische betalingen op de juiste dagen instellen. Als een dergelijke betaling wordt gedaan, wordt een e-mail ter bevestiging gestuurd.

2. Hoe kan ik annuleren?

 • Indien rechtstreeks geboekt, stuur dan een e-mail naar info@ddk.be
 • Als de reservering via een OTA (Online Travel Agency) is gemaakt, moet u de reservering bij de desbetreffende OTA annuleren.

3. Kan ik alles in één keer betalen?

Soms wordt ons gevraagd het volledige huurbedrag in één keer te betalen vanwege een gunstige wisselkoers voor de huurder.

 • Indien rechtstreeks geboekt, is dit mogelijk. Stuur een e-mail naar info@ddk.be
  Als u zou annuleren en recht zou hebben op 50% of 100% van het totale huurbedrag, betalen wij alles terug, inclusief de transactiekosten van de betalingspartner.
 • Indien de reservatie is gemaakt via een OTA (Online Travel Agency) moet u hun betalingsafspraken volgen.