Ga naar de inhoud

+32 472 63 63 59

info@ddk.be

Twijnstraat 17, 8000 Bruges

info@ddk.be

BETALINGEN

Annuleringsvoorwaarden

Er zijn twee annuleringsvoorwaarden beschikbaar bij het maken van een reservering, afhankelijk van het gekozen aantal nachten. De STANDARD-formule is van toepassing op reserveringen van minder dan 11 nachten. De LTR-formule (Long Term Rental) geldt voor reserveringen vanaf 11 opeenvolgende nachten.

Let op: Dit geldt alleen voor directe reserveringen via deze website. Voor reserveringen via OTA's (Online Travel Agencies) gelden de regels van de OTA.

STANDAARD

GEEN ANNULERINGSKOSTEN

> 60 dagen voor aankomst

 • Annuleringen meer dan 60 dagen voor de aankomstdatum.
 • Annulering is kosteloos. De volledige huur wordt kwijtgescholden.
50% ANNULERINGSKOSTEN

> 14 dagen voor aankomst

 • Voor annuleringen tussen 60 dagen en 14 dagen voor de aankomstdatum.
 • 50% van het totale huurbedrag is verschuldigd. Dit bedrag is al op de 60ste dag voor aankomst van uw creditcard afgeschreven. Het resterende bedrag wordt kwijtgescholden. U ontvangt een bevestiging van uw annulering (reisverzekering).
100% ANNULERINGSKOSTEN

< 14 dagen voor aankomst

 • Een annulering tot 14 dagen voor de mogelijke check-in tijd van de reservering (13:00). Er zijn al twee aanbetalingen verricht. 50% van het totale huurbedrag op de 60ste dag vóór inchecken en 50% van het totale huurbedrag 14 dagen vóór inchecken. U ontvangt een bevestiging van uw annulering (reisverzekering).

LTR (Long Term Rental)

GEEN ANNULERINGSKOSTEN

< 1 dag na reservatie

 • Annuleringen binnen de eerste 24 uur na het maken van de reservering.
 • Annulering is kosteloos. De volledige huur wordt kwijtgescholden.
50% ANNULERINGSKOSTEN

> 14 dagen voor aankomst

 • Voor annuleringen tussen de reservering en 14 dagen voor de aankomstdatum.
 • 50% van het totale huurbedrag is verschuldigd. Dit bedrag is al van je creditcard afgeschreven op de dag na het maken van de reservering. Het resterende bedrag wordt kwijtgescholden. U ontvangt een bevestiging van uw annulering (reisverzekering).
100% ANNULERINGSKOSTEN

< 14 dagen voor aankomst

 • Een annulering tot 14 dagen voor de mogelijke check-in tijd van de reservering (13:00). Er zijn al twee aanbetalingen verricht. 50% van het totale huurbedrag op de dag na reservering en 50% van het totale huurbedrag 14 dagen voor aankomst. U ontvangt een bevestiging van uw annulering (reisverzekering).
HEB JE EEN VRAAG?

FAQ

We staan 7 dagen per week voor je klaar en reageren binnen 24 uur. Bovendien vind je de meeste antwoorden op je vragen op deze pagina.

Wanneer u een appartement reserveert, zal onze PMS automatische betalingen op de juiste dagen instellen. Als een dergelijke betaling wordt gedaan, wordt een e-mail ter bevestiging gestuurd.

 • Indien rechtstreeks geboekt, stuur dan een e-mail naar info@ddk.be
 • Als de reservering via een OTA (Online Travel Agency) is gemaakt, moet u de reservering bij de desbetreffende OTA annuleren.

Soms wordt ons gevraagd het volledige huurbedrag in één keer te betalen vanwege een gunstige wisselkoers voor de huurder.

Indien rechtstreeks geboekt, is dit mogelijk. Stuur een e-mail naar info@ddk.be
Als u zou annuleren en recht zou hebben op 50% of 100% van het totale huurbedrag, betalen wij alles terug, inclusief de transactiekosten van de betalingspartner.

 • Indien de reservatie is gemaakt via een OTA (Online Travel Agency) moet u hun betalingsafspraken volgen.

Volgens ons beleid komen wijzigingen die binnen 60 dagen van de dag van aankomst (STANDARD annuleringsvoorwaarden) of 1 dag na de reservering (LTR annuleringsvoorwaarden) worden gemaakt helaas niet in aanmerking voor restitutie. Een reservering opschuiven is niet mogelijk. Mocht je besluiten om je reservering te annuleren, dan geven we je een annuleringsdocument dat je kunt gebruiken voor je reisverzekeringsclaim.