Ga naar de inhoud

+32 472 63 63 59

info@ddk.be

Twijnstraat 17, 8000 Bruges

info@ddk.be

FACILITEITEN

Onze faciliteiten

Vakantiewoningen De Drie Koningen in Brugge biedt exclusieve voorzieningen en voordelen voor het comfort van haar gasten. Deze staan allemaal per ruimte op de respectievelijke appartementpagina.

Er zijn ook een aantal faciliteiten beschikbaar die van uw verblijf een onvergetelijke ervaring zullen maken. U kunt genieten van ons buitenzwembad, de gemeenschappelijke tuin, een vergadering in onze 14e eeuwse kelder, enz. Kies een faciliteit in de lijst voor meer informatie.

Parkeerplaatsen

Reserveer een van de 3 parkeerplaatsen zeer dicht bij uw appartement, op het domein van De Drie Koningen.

Laundry room washing machines tumble dryers

Wasruimte

Maak tijdens uw verblijf gebruik van onze twee wasmachines en twee droogkasten.

14th century cellar Bruges vault

Vergulde Fontein

Deze 14de-eeuwse kelder met prachtige gewelven getuigt van het rijke verleden en de verbondenheid met de Brugse geschiedenis.

Lugagge storage at holiday rentals De Drie Koningen in Bruges.

Bagageruimte

In geval van een vroege check-in of een laat vertrek is er de mogelijkheid om uw bagage op te slaan in een bagageruimte.

DVD collectie

Kies een DVD uit onze ruime collectie op een regenachtige dag of na een lange wandeling.

Honesty bar

In onze 'Honesty Bar' kunt u kiezen uit meer dan 40 Belgische bieren, frisdranken en wijnen. Onmiddellijk afrekenen is mogelijk.

Swimming pool at holiday rentals in Bruges with a lounge area. The apartments of De Drie Koningen are the perfect getaway.

Zwembad

Alle gasten van de appartementen kunnen een verfrissende duik nemen in ons zwembad. Het is 3m breed, 5m lang en 1,50m diep.