Ga naar de inhoud

+32 472 63 63 59

info@ddk.be

Twijnstraat 17, 8000 Bruges

info@ddk.be

ROND HET APPARTEMENT

DVD collectie

Bij De Drie Koningen in Brugge is jouw comfort onze prioriteit. Of je nu de straten van Brugge hebt verkend of binnen zit vanwege het weer, onze dvd-collectie is perfect om tot rust te komen.

Onze DVD-collectie bevindt zich in de Twijnstraat 17 en omvat alle genres en talen. Van Hollywood-klassiekers tot buitenlandse films in het Italiaans, Spaans, Japans, Duits en meer, er is een film voor iedereen.

Hoewel Netflix beschikbaar is, heeft het bekijken van fysieke dvd’s ook zijn charme. Ontdek verborgen juweeltjes en oude favorieten die online niet te vinden zijn. Kinderen vinden het leuk om uit onze collectie te kiezen, wat het ontdekken stimuleert.

Leen dvd’s om je filmavond nog leuker te maken. Leg ze terug als ze klaar zijn, zodat anderen ervan kunnen genieten. Of het nu gaat om een kort verblijf of een langere vakantie, onze collectie verrijkt je De Drie Koningen-ervaring.

Ontspan en laat je meevoeren door de magie van de film tijdens je verblijf. Ervaar onze liefde voor film bij De Drie Koningen in het prachtige Brugge.

  • Ongeveer 250 DVD’s zijn beschikbaar
  • Gratis lenen
  • Elk appartement heeft een DVD speler
  • Alles wat we vragen is om de DVD netjes terug te leggen bij het uitchecken.

De populairste DVD: In Bruges

Wanneer je op reis gaat naar Brugge, raden wij je ten zeerste aan om ‘In Bruges’ te bekijken. Vanwege de populariteit hebben we meerdere exemplaren beschikbaar.

Heb je niet alle filmlocaties gezien? Ga naar buiten en verken de scènes waar Colin Farrell en Brendan Gleeson liepen. Deze blog zal je daarbij helpen.

Ik beschouw mezelf als een cinefiel. Daarom worden mijn interesses weerspiegeld in deze uitgebreide collectie. Dan heb ik het over films van regisseurs Akira Kurosawa, Alfred Hitchcock en Sergio Leone tot klassiekers als Nuovo Cinema Paradiso en Amores Perros.

ROND HET APPARTEMENT

Ontdek onze andere faciliteiten

Bij De Drie Koningen zijn we trots op onze reeks bijzondere faciliteiten die ontworpen zijn om je verblijf nog aangenamer en onvergetelijker te maken. Ons doel is om u een comfortabele, gemakkelijke en aangename ervaring te bezorgen, of u Brugge nu bezoekt voor uw vrije tijd, zaken of een speciale gelegenheid. Ontdek enkele van de uitstekende faciliteiten die beschikbaar zijn in onze vakantiewoningen.