Meteen naar de inhoud
OVER ONS

Thuis in Brugge!

Een van de beste complimenten die we hebben gekregen is: "Een thuis weg van huis". Dat is ook wat wij voortdurend proberen na te streven. Wij vullen deze slogan aan met grote gastvrijheid en een unieke ervaring.

OVER ONS

Ontmoet je gastheer!

Hallo, ik ben Tom en ik wil je graag voorstellen aan het hart en de ziel achter De Drie Koningen, waar onvergetelijke vakantieervaringen tot leven komen. Bij De Drie Koningen zijn we meer dan alleen een vakantieverhuurbedrijf; we zijn een familiegedreven team dat zich inzet om uw verblijf in Brugge echt speciaal te maken.

Mijn reis met De Drie Koningen is diep geworteld in mijn liefde voor deze charmante stad. Ik woon hier met mijn geweldige vrouw Lore en onze twee zonen, Theo en Maurice. Brugge is al zolang ik me kan herinneren mijn thuis en ik kan me geen betere plek voorstellen om mijn gezin groot te brengen.

Het verhaal van De Drie Koningen gaat terug tot 1995, toen ik net 5 jaar oud was. Mijn ouders, die altijd een avontuurlijke geest hebben gehad, kochten het pand naast ons ouderlijk huis aan de Twijnstraat 13. Met onwrikbare toewijding begonnen ze aan een transformerend renovatieproject, waaruit onze allereerste vakantiewoning 'St-Donaas' ontstond. We wisten niet dat dit bescheiden begin de basis zou leggen voor wat De Drie Koningen vandaag de dag is.

Na verloop van tijd groeide onze passie voor het aanbieden van unieke vakantie-ervaringen en in 2001, toen de kans zich voordeed, grepen we deze gretig aan. De buren op Twijnstraat 17 besloten hun huis te verkopen en we konden de kans niet laten om ons aanbod uit te breiden. Wat ooit slechts een hobby was voor mijn ouders begon te bloeien en zich te ontwikkelen.

Terwijl ik mijn academische loopbaan voortzette en een master in economie behaalde, leidde mijn carrière me op een ander pad. Ik werkte als Business Automation Consultant voor een MIS-softwarebedrijf, reisde veel en verbleef in talloze hotels en appartementen over de hele wereld. Deze ervaringen prikkelden mijn verbeelding en vulden mijn geest met talloze ideeën en inspiraties.

Het leven brengt echter vaak onverwachte veranderingen en in de afgelopen jaren brachten omstandigheden me terug naar De Drie Koningen. De uitdagingen van Covid-19, de stijgende gasprijzen, het naderende pensioen van mijn vader en een groeiend verlangen om mijn ondernemersgeest te kanaliseren, speelden allemaal een rol in mijn beslissing om me te verdiepen in het operationele management van De Drie Koningen.

In 2023 nam ik de cruciale beslissing om het hele bedrijf over te nemen. Met een vernieuwde visie en een toewijding om de erfenis van kwaliteit en gastvrijheid waar De Drie Koningen bekend om staat te behouden, ben ik verheugd om deze opmerkelijke reis met jullie voort te zetten.

Vandaag getuigt De Drie Koningen van onze blijvende toewijding om u onvergetelijke vakantie-ervaringen in Brugge te bezorgen. Onze vakantiewoningen weerspiegelen onze liefde voor deze stad en we kijken ernaar uit om de magie ervan met jou te delen.

Bedankt voor het kiezen van De Drie Koningen, en we kunnen niet wachten om deel uit te maken van jullie Brugse avontuur.