Meteen naar de inhoud
OVER ONS

Thuis in Brugge!

Een van de beste complimenten die we hebben gekregen is: "Een thuis weg van huis". Dat is ook wat wij voortdurend proberen na te streven. Wij vullen deze slogan aan met grote gastvrijheid en een unieke ervaring.

OVER ONS

Ontmoet je gastheer!

Hallo, mijn naam is Tom.

Ik ben geboren en getogen in Brugge en heb het grootste deel van mijn leven in deze stad gewoond. Mijn ouderlijk huis is Twijnstraat 15. In 1996, toen ik 6 jaar oud was, kochten mijn ouders het pand naast hun huis (Twijnstraat 13). Ze renoveerden het hele huis en begonnen met de verhuur van de eerste vakantiewoning 'St-Donaas'. Dit was het begin van De Drie Koningen. Enkele jaren later, in 2001, verkochten de andere buren hun huis (Twijnstraat 17). We konden deze kans niet voorbij laten gaan. Wat uiteindelijk begon als een hobby voor hen, heb ik De Drie Koningen zien groeien door de jaren heen.

Na het behalen van mijn masterdiploma Economie heb ik 8 jaar gewerkt als Business Automation Consultant voor een MIS-softwarebedrijf. Ik heb veel ervaring opgedaan met het werken met vele soorten bedrijven, culturen en mentaliteiten. De meeste tijd heb ik in het buitenland gewerkt en veel in hotels en appartementen gelogeerd, waaruit ik veel idee├źn heb geput. Omdat ik meer tijd met mijn 2 zoontjes wilde doorbrengen, besloot ik er in 2022 mee op te houden.

In datzelfde jaar ging mijn vader met pensioen en nam ik De Drie Koningen over. Dus nu ben ik hier om al het mogelijke te doen om al onze gasten een aangenaam verblijf te garanderen en de best denkbare klantenservice te bieden.

De Drie Koningen door de jaren heen (1995 - ...)

De start!
Het bestaan van het familiebedrijf De Drie Koningen gaat terug tot 1995. Nico en Ann woonden zelf in Twijnstraat 15 en plotseling kwam het pand ernaast (Twijnstraat 13) te koop. Aanvankelijk was het de bedoeling dat de grootmoeder van het gezin ernaast zou gaan wonen, maar dat ging niet door. Dus besloten ze de huizen te renoveren en er vakantiewoningen van te maken. St-Donaas was het eerste appartement dat volledig werd gerenoveerd en verhuurd aan de eerste gasten.
St-Jacob
Twijnstraat 17
Enkele jaren later kwam het andere gebouw ernaast te koop. In 2002 maakte dit ziekenhuis plaats voor 3 zeer ruime vakantiewoningen rond een gemeenschappelijke binnentuin met zwembad. Een groot voordeel van deze nieuwe aanwinst is het aantal gemeenschappelijke voorzieningen dat beschikbaar kan worden gesteld. Ook de appartementen in Twijnstraat 13 kunnen daarvan profiteren.
Nico's pensioen
Nico gaat op pensioen. Na jaren in het ondernemerschap begint hij aan zijn welverdiende rust met twee avondcursussen Italiaans en Spaans.
Tom neemt de zaak over
In een turbulente periode net na Covid-19 en stijgende energieprijzen besluit Tom het bedrijf over te nemen.
September 1995
Maart 1999
Donderdag, 29 augustus, 2018
September, 2022
Oktober, 2022

De tevredenheid van onze gasten is ons doel

De sleutel tot het succes van De Drie Koningen is gastvrijheid. Wij luisteren al sinds 1995 naar de behoeften van onze gasten en proberen altijd aan hun eisen te voldoen. Dit resulteert in vele recensies waar we oprechte voldoening uit halen.