Ga naar de inhoud

+32 472 63 63 59

info@ddk.be

Twijnstraat 17, 8000 Bruges

info@ddk.be

ROND HET APPARTEMENT

Bagageruimte

De bagageruimte bevindt zich in de Twijnstraat 15, in het pand van De Drie Koningen in Brugge. Onze bagageruimte is specifiek ontworpen voor de tijdelijke opslag van bagage, tassen en andere persoonlijke bezittingen en biedt een veilige en praktische oplossing voor op reis.

De bagageopslag biedt je de flexibiliteit en vrijheid om het meeste uit je bezoek te halen zonder het gedoe van zware koffers dragen. Je kunt optimaal van je dag genieten in de wetenschap dat je spullen veilig zijn opgeborgen, terwijl je wacht op je trein in de late namiddag of als je van plan bent vroeger aan te komen dan de check-in tijd. Als je het appartement niet meer of nog niet in kunt, kun je altijd gebruik maken van het gemeenschappelijke toilet van De Drie Koningen. De kamer wordt bewaakt en is alleen toegankelijk met een code, zodat je spullen veilig zijn terwijl je weg bent.

Haal voordeel uit onze bagageopslag bij De Drie Koningen en verken Brugge met gemak en een gerust hart. Dit voordeel is gratis. 

Secure luggage storage at the apartments De Drie Koningen in Bruges. Free and very convienent in case of early arrival or late departure.

Eerder aankomen?

Als je eerder aankomt dan 13:00 uur op de aankomstdatum?

  • Neem vooraf contact met ons op (info@ddk.be) zodat wij een toegangscode voor u kunnen genereren.
  • Deze toegangscode is geldig vanaf 8:00 uur op de dag dat u aankomt.

Vertrek je later?

Mocht u na de check-out deadline van 10:00 uur nog van Brugge willen genieten?

  • Neem vooraf contact met ons op (info@ddk.be) zodat wij een toegangscode voor u kunnen genereren. Hoe vroeger, hoe beter.
  • Deze toegangscode is geldig tot 19.00 uur op de dag van vertrek.
ROND HET APPARTEMENT

Ontdek onze andere faciliteiten

Bij De Drie Koningen zijn we trots op onze reeks bijzondere faciliteiten die ontworpen zijn om je verblijf nog aangenamer en onvergetelijker te maken. Ons doel is om u een comfortabele, gemakkelijke en aangename ervaring te bezorgen, of u Brugge nu bezoekt voor uw vrije tijd, zaken of een speciale gelegenheid. Ontdek enkele van de uitstekende faciliteiten die beschikbaar zijn in onze vakantiewoningen.