Ga naar de inhoud

+32 472 63 63 59

info@ddk.be

Twijnstraat 17, 8000 Bruges

info@ddk.be

OVER ONS

Evenementen

Unieke Teambuilding Ervaring in 14e-eeuwse kelder

Ga op een buitengewone reis naar Brugge, waar geschiedenis en moderne teambuildingexpertise elkaar ontmoeten in het hart van een 14e-eeuwse kelder. Ontdek een unieke evenementenlocatie waar de charme van Brugge naadloos samengaat met innovatieve teambuildingactiviteiten en die u en uw team een onvergetelijke ervaring belooft.

Onze 14e-eeuwse kelder ligt verscholen in de geplaveide straten van Brugge en biedt de perfecte achtergrond voor het stimuleren van teamwerk, samenwerking en creativiteit. Stel je voor dat je jezelf onderdompelt in de rijke middeleeuwse ambiance terwijl je deelneemt aan dynamische en interactieve teambuildingactiviteiten die ontworpen zijn om de banden te versterken en het moreel op te krikken.

Of je nu een bedrijfsgroep bent op zoek naar een unieke manier om je team te verenigen of een organisatie op zoek naar een onvergetelijk evenement, onze 14e-eeuwse Brugse kelder 'Vergulde Fontein' is de ideale setting. We nodigen je uit om onze reeks innovatieve teambuildingactiviteiten te verkennen, elk zorgvuldig samengesteld om een naadloze mix van plezier, leren en samenwerking te garanderen.

Event partners

True Events

Bij True Events zijn ze gespecialiseerd in het samenstellen van een gevarieerde reeks uitzonderlijke ervaringen in de betoverende locatie van Vergulde Fontein. Of je nu op zoek bent naar boeiende teambuildingactiviteiten, meeslepende bierproeverijen, zeer vermakelijke toptafelactiviteiten of de kick van het pijlbrekende experiment, ze hebben voor iedereen iets bijzonders.

Metis United

Metis United ontwikkelde een uitdaging die hun kennis over de 4 persoonlijkheidstypes (DISC, Insights, Carl Jung,…) en hun liefde voor fotografie samenbrengt. In deze leuke teamactiviteit denken medewerkers na over zowel hun eigen gedrags- en communicatievoorkeuren als die van hun collega’s. Blauw, rood, geel en groen moeten allemaal samenwerken om de beste kiekjes te maken en deze foto-uitdaging te voltooien.

De Drie Koningen

Presentaties en bierproeverijen kunnen ook worden aangevraagd bij De Drie Koningen.

  • Drankjes worden gehaald bij de Vergulde Fontein (bediening inbegrepen)
  • Deze kelder omvat een polyvalente zaal en een loungebar (100 m²)
  • Diverse opstellingen mogelijk
  • Max. 60 personen
  • Geen feestjes