Ga naar de inhoud
ROND DE APPARTEMENTEN

Wasruimte

Bij De Drie Koningen bieden onze vakantiewoningen in Brugge handige wasfaciliteiten voor onze gasten. In de gemeenschappelijke ruimte tussen de garage en de tuin met het zwembad vind je twee wasmachines en twee droogkasten die je kunt gebruiken.

Deze service is vooral handig voor gasten die door Europa reizen. Het biedt hen de mogelijkheid om de was te doen tijdens hun verblijf. Of je nu de stad verkent of ontspant bij het zwembad, onze wasruimte zorgt ervoor dat je je garderobe met gemak kunt opfrissen.

Laundry room washing machines tumble dryers

Wasmachine

Twee wasmachines zijn beschikbaar in de wasruimte.

  • Het gebruik van de wasmachines is gratis, zodat gasten hun was kunnen doen zonder extra kosten.
  • Pods en wasverzachter zijn aanwezig in de wasruimte, maar de beschikbaarheid kan variĆ«ren.
  • Om een rustige omgeving te garanderen voor alle gasten, verzoeken we je de wasmachines te gebruiken tussen 9 uur ’s ochtends en 6 uur ’s avonds. Deze timing helpt om geluidsoverlast tijdens de ochtend, avond en nacht tot een minimum te beperken.
  • +/- tijd: 1u00

Droogkast

Twee droogkasten zijn beschikbaar in de wasruimte.

  • Het gebruik van de droogkasten is gratis, zodat gasten hun was kunnen doen zonder extra kosten.
  • Om een rustige omgeving te behouden voor alle gasten, verzoeken we je de droogkasten te gebruiken tussen 9 uur ’s ochtends en 6 uur ’s avonds. Deze timing helpt om geluidsoverlast tijdens de ochtend, avond en nacht tot een minimum te beperken.
  • +/- tijd: 1u00
ROND HET APPARTEMENT

Ontdek onze andere faciliteiten

Bij De Drie Koningen zijn we trots op onze reeks bijzondere faciliteiten die ontworpen zijn om je verblijf nog aangenamer en onvergetelijker te maken. Ons doel is om u een comfortabele, gemakkelijke en aangename ervaring te bezorgen, of u Brugge nu bezoekt voor uw vrije tijd, zaken of een speciale gelegenheid. Ontdek enkele van de uitstekende faciliteiten die beschikbaar zijn in onze vakantiewoningen.